Zakelijk internet aansluiten? 

Aan het speuren voor zakelijk internet? Lees dan snel door. Ik laat je in dit artikel zien wat zakelijk internet is en waarom dit ander is dan particulier internet.  

Wat is het? 

Zakelijk internet is internet dat sneller en beter beveiligd dan particulier internet. Zakelijk internet heeft een stabiele internetverbinding waardoor je niet snel last krijgt van lange laadtijden. Ook geeft zakelijk internet jouw zaak bijkomende extra’s. Zoals IP-adressen, VolP, Firewalls, back up en pinbetalingen. Wat ook een groot voordeel is dat er goede service wordt verleend. Mocht er wat zijn dan krijg je snel een oplossing te horen. Je kunt makkelijk en snel in de cloud bezig gaan.  

Voordelen: 

  • Btw terugvragen bij belastingdienst 
  • Snelle klantenservice 
  • Snel en stabiel internet 
  • 4G back- up 

Doe de snelheidstest! 

Benieuw hoe jouw huidige internetsnelheid is? Dan kan je bij 123zakelijk internet een snelheidstest doen.  

Postcodecheck invullen 

Om te weten te komen welk pakket voor jou het beste is. Is het aan te raden om een postcodecheck in te vullen bij 123zakelijk internet. Zakelijk internet  heeft speciaal voor jou een postcodechecker gemaakt. Zo kun je in één op slag zien welk pakket jij het beste kan kiezen en wat de mogelijkheden zijn! Handig toch? 

Zakelijke TV 

Is dit mogelijk hoor ik je denken, maar dit kan zeker. Bij Zakelijk internet is het een optie om zakelijke TV toe te voegen. De keuze is reuze je kunt uit Kpn first class internet meer dan 40 zenders kiezen! Als je een programma gemist hebt is dit geen enkel probleem. Je kunt namelijk tot 7 dagen terugkijken. Programma’s pauzeren is geen opgave. 

Waar zakelijk internet afsluiten? 

Het is aan te raden om bij Zakelijk internet  te kijken. Met Zakelijk internet kun je het goedkoopste een zakelijk internetabonnement afsluiten. Zakelijk internet  werkt met KPN samen, hierbij zijn verbindingen mogelijk van Tele2 en Eurofiber. 

Extra opties 

Bij Zakelijk internet  is het mogelijk om uit extra opties te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een router of een DSL- router. Dit zijn de extra opties: 

  • Extra IP-adressen (8 stuks) 
  • Zakelijk pinnen – CCV 
  • Zakelijk pinnen- equens  
  • Extra veilig internetbasis 
  • Bij tal van verbindingen gratis 4G back-up mocht jouw internetlijn een storing hebben. 

Wilt u meer informatie over zakelijk internet? Ga dan naar Zakelijk internet.