Kako se zaščititi pred negativno energijo

Močne meje so bistvenega pomena za tiste, ki so zelo občutljivi, da se zaščitijo pred duševnimi napadi in slabimi čustvi drugih. Negativno energijo, kot je psihični napad, lahko namenoma dajo črni magi ali nenamerno prijatelj, sodelavec ali družinski član, ki se počuti užaljenega ali jeznega. Potreba po čiščenje negativne energije iz vašega doma ali telesa je za srečno in zdravo življenje.

Posledice lahko vključujejo fizično izčrpanost, občutek, da vam nič v življenju ne gre dobro, ali pa vas celo napadejo duhovi, medtem ko spite. Stopnja škode, ki jo lahko povzroči, je odvisna od tega, kako močna je oseba, ki je napadena, vendar je najpomembnejše, da se izognete občutku strahu in drugih neprijetnih občutkov ter da razumete, da imajo te stvari samo moč, ki jim jo daste.

Tukaj je nekaj strategij za zaščito, vendar če čutite, da ste psihično napadeni na kakršen koli način, vedno svetujem obisk šamana.

Predstavljajte si, da ogledala tečejo po vašem telesu, da vas branijo pred napadi in jih odbijajo nazaj k viru, kar je eden najboljših načinov za povečanje vaše energije. Če si tega težko predstavljate, ima enak učinek nošenje ogrlice z ogledalom.

Kristali so močno sredstvo samoobrambe. Lahko jih nosite kot nakit, postavite v mrežo po vašem domu ali pospravite v žep.

Črni turmalin lahko prepreči psihični napad in temno magijo. Ko je prisotna negativna energija, jo nevtralizira in ohranja avro uravnoteženo.

Obsidian lahko očisti avro škodljivih energij in zgradi obrambo pred psihičnimi napadi. Poleg tega lahko ščiti pred geopatskim stresom in elektromagnetnim onesnaženjem ter očisti ozračje negativne energije.

Avro lahko zaščitimo s šungitom pred vsemi oblikami negativne energije, vključno z duševnimi napadi, neugodnimi mislimi in škodljivimi elektromagnetnimi sevanji. Prav tako lahko očisti in uravnovesi čakre in avro ter ima ozemljitvene lastnosti.

Fluorit je zelo močan ščit, ki lahko ubrani kakršen koli psihični napad ali manipulacijo. Lahko prekine neželene energetske povezave z drugimi ljudmi in očisti avro odvečne in negativne energije.

Ametist lahko obda telo s svetlobnim ščitom, da ga zaščiti pred škodljivo energijo in psihičnimi napadi, poleg številnih drugih obrambnih lastnosti. Lahko ohranja telesno energijo v ravnovesju in očisti avro vseh navezanosti in neugodnih učinkov. Preden potonite v tej bolezni, se morate lotiti čiščenje negativne energije, da boste imeli svoje življenje.

Energijsko polje je mogoče očistiti in prečistiti, pa tudi slabo energijo ali miselne oblike s sežiganjem madežev, kot sta White Sage ali Palo Santo. Poleg tega, če ste se pravkar preselili ali želite dvigniti energijo in prečistiti prostor, ga lahko uporabite za čiščenje sobe ali hiše.

Če menite, da ste napadeni, poskusite ugotoviti, od kod prihaja napad. Sgian-dhub (tradicionalno škotsko bodalo) lahko uporabite, da prekinete povezavo z virom energije in jo izženete iz svojega življenja.

Preživljanje veliko časa v naravi, še posebej v bližini dreves ali vode, vam bo omogočilo, da si zbistrite misli, prizemljite in okrepite energijo ter si opomorete od psihičnega napada. Za krepitev vsake čakre lahko naredite mešanico rečne vode in nekaj cvetnih listov, na primer sivke ali vrtnice, in jo nanesete tja.

Eden najboljših načinov za čiščenje avre je sol, saj absorbira škodljive energije. Lahko se kopate v himalajski kameni soli s ciljem, da očistite svojo avro vsakršne slabe energije, tako da se počuti čisto in prenovljeno. Poleg tega lahko svoj dom prečistite tako, da postavite sklede s slano vodo v vsak kotiček prostora ali povsod, kjer se energija zdi posebej gosta.

Spreji, ki delujejo na vibracijski ravni, kot je Findhorn Psychic Protection Mist, vam lahko pomagajo pri ponovnem doseganju meja in zaščitijo pred absorbiranjem negativnosti drugih in okolice.