Cum să găsești cel mai bun program pentru suplimente alimentare

Deoarece corpul fiecărei persoane este diferit, găsirea celui mai bun program de suplimente alimentare poate fi dificilă. Deoarece există atât de multe site-uri web și companii în afaceri astăzi, fiecare susținând că funcționează cel mai bine, a afla adevărul poate fi o problemă dificilă. Având în vedere acest lucru, acest articol își propune să vă informeze cu privire la cel mai bun mod în care să alegeți un program adecvat de suplimente alimentare.

Primul lucru de care aveți nevoie este să identificați exact ce încercați să obțineți luând suplimente alimentare. Încercați să slăbiți și cât de multă suplimente alimentare pierdere în greutate este obiectivul dvs. final? Căutați ajutor pentru a obține mai multă energie pentru toate activitățile pe care le desfășurați în fiecare zi? Sistemul tău imunitar, articulațiile sau inima ta au nevoie de sprijin nutrițional suplimentar? Suplimentele individuale sunt adaptate pentru a afecta diferite părți ale corpului în moduri diferite și există multe care pot hrăni toate celulele corpului.

Celălalt lucru pe care trebuie să vă întrebați, pentru a găsi cel mai bun program de suplimente alimentare, este cât timp doriți să le luați. Scopul tău este rezultate pe termen scurt sau obiectivul tău este de a avea o viață mai bună? Poate că ideea îmbătrânirii sănătoase în anii tăi de aur este ceva important pentru tine. Unele rapoarte pe care le găsiți online afirmă că administrarea suplimentelor mai mult de câteva luni nu este un lucru bun și, totuși, puteți găsi multe persoane care iau suplimente de zeci de ani, care sunt sănătoase, active și vibrante în fiecare zi a vieții lor. Uneori, „citirea” sănătății unei persoane este un cadru mai precis decât citirea unui document!

Calitatea și prețul sunt alți doi factori de care trebuie să luați în considerare atunci când căutați un program de suplimente alimentare. Există câteva fotografii înspăimântătoare cu raze X care circulă pe internet, care arată zeci de suplimente nedigerate în intestinele inferioare ale mai multor adulți. De asemenea, puteți găsi fotografii cu miile de pastile care se găsesc în partea de jos a rezervoarelor de depozitare a stației de tratare a apelor uzate. Mulți oameni au crezut că iau un supliment care ar putea beneficia de sănătatea lor generală; nu și-au dat seama că își aruncau literalmente banii la gunoi.

Este mult mai bine să cheltuiți bani pentru un program de suplimente alimentare despre care s-a demonstrat, în studiile clinice, că este efectiv digerat, apoi intra în fluxul sanguin pentru a fi transportat ca hrană către orice număr din cele 60 până la 90 de trilioane de celule individuale estimate care fac sus pe corpul adultului. Căutați o companie de suplimente alimentare care este în activitate de mulți ani, de preferință decenii, și care are zeci, dacă nu sute, de articole revizuite de colegi și studii clinice. De asemenea, căutați recenzii independente de la universități și instituții legate de domeniul nutriției.

În concluzie, există multe modalități prin care poți găsi un program bun de suplimente alimentare. Ați putea începe prin a vorbi cu prietenii sau colegii de muncă despre care ați știut că sunt sănătoși de-a lungul anilor și care au luat suplimente pentru o perioadă lungă de timp. Cereți-le părerea sinceră, obțineți feedback-ul despre fiecare aspect al programului și cereți să vedeți orice literatură științifică pe care ar putea-o avea. Desigur, unii oameni doresc să se consulte mai întâi cu medicii lor, dar, din păcate, majoritatea medicilor care practică astăzi nu au avut mai mult de doar câteva zile de nutriție la Facultatea de Medicină și chiar mai puțini au avut vreo pregătire sau educație despre beneficiile suplimentelor alimentare. .