Καλύτερες συμβουλές αποτρίχωσης με λέιζερ

Προκειμένου να εξαλειφθούν οριστικά τα ανεπιθύμητα προβλήματα τρίχας, όσοι έχουν κουραστεί από την αποτρίχωση, το ξύρισμα, το τσιμπιδάκι ή τη χρήση λοσιόν αποτρίχωσης μπορεί να ενδιαφέρονται για την Αποτρίχωση με λέιζερ. Ένα άτομο μπορεί να θέλει να εξετάσει τα αποτελέσματα της αφαίρεσης με λέιζερ προτού επιλέξει τη διαδικασία και την εγκατάσταση για την παροχή της θεραπείας. Παρόλο που αυτά τα αποτελέσματα μπορεί να μην είναι ορατά μετά από μία μόνο συνεδρία, είναι συχνά ορατά μετά από πολλές συνεδρίες. Σε διάφορες κλινικές αποτρίχωσης με λέιζερ, διατίθεται μεγάλη ποικιλία από λέιζερ και επιλογές αποτρίχωσης. Ένας καταναλωτής θα πρέπει πρώτα να σκεφτεί μια δωρεάν διαβούλευση με μερικές διαφορετικές κλινικές πριν αποφασίσει για μια διαδικασία, προκειμένου να επιλέξει αυτή με την οποία αισθάνεται πιο άνετα.

Η αποτρίχωση με λέιζερ είναι η μέθοδος διακοπής της ανάπτυξης της τρίχας με την έκθεση του δέρματος σε φως λέιζερ. Η σκούρα μελανίνη στο δέρμα είναι ο στόχος της ακτίνας φωτός λέιζερ καθώς περνά μέσα από το δέρμα για να σταματήσει την ανάπτυξη των σκουρόχρωμων μαλλιών. Ο θύλακας της τρίχας καταστρέφεται επίσης από το φως του λέιζερ που χτυπά το δέρμα, εμποδίζοντάς το να αναπτυχθεί ξανά. Μια μόνο συνεδρία θεραπείας μπορεί να επιβραδύνει την ανάπτυξη των μαλλιών, αλλά πολλές συνεδρίες της μεθόδου αποτρίχωσης είναι απαραίτητες για να αποκτήσετε παρατεταμένο χρόνο χωρίς τρίχες.

Αν και είναι εφικτό να περιποιηθούν τα μαλλιά σχεδόν σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος, είναι σημαντικό για έναν πελάτη να γνωρίζει τις ακριβείς περιοχές του σώματος που θα ξυρίσει πριν επιλέξει μια τεχνική. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη λέιζερ που χρησιμοποιούνται στη διαδικασία, μερικά από τα οποία μπορεί να μην είναι κατάλληλα για χρήση σε ευαίσθητο πρόσωπο ή ηβικές περιοχές του σώματος. Ένας τύπος λέιζερ που έχει κερδίσει δημοτικότητα μεταξύ πολλών κλινικών αποτρίχωσης με λέιζερ είναι η θεραπεία με λέιζερ Nd Yag. Έχει κερδίσει δημοτικότητα αφού μπορεί να εφαρμοστεί σε σχεδόν οποιοδήποτε τύπο δέρματος και οποιαδήποτε περιοχή του σώματος.

Είναι ένα ισχυρό λέιζερ που μπορεί να αφαιρέσει την ανεπιθύμητη τρίχα μετά από μερικές συνεδρίες. Ακόμη και το πιο ευαίσθητο δέρμα στο σώμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια, καθώς είναι αρκετά αδύναμο. Το λέιζερ Yag μπορεί να καλύψει αποτελεσματικά τεράστιες επιφάνειες του δέρματος, αν και είναι πιο γνωστό για την ικανότητά του να περιποιείται τις ευαίσθητες περιοχές του προσώπου. Η μέθοδος είναι κατάλληλη για άτομα που θέλουν να απαλλαγούν από τις τρίχες από τα χέρια, τα πόδια ή την πλάτη τους. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μέρη του σώματος που παράγουν μόνο ανοιχτόχρωμα ή λεπτά μαλλιά, καθώς λειτουργεί μόνο σε χοντρά, μαύρα μαλλιά.

Υπάρχουν διάφορες διαδικασίες και θεραπείες που μπορούν να προσφέρουν στους καταναλωτές επιτυχία με την Αποτρίχωση με λέιζερ. Το είδος του λέιζερ που χρησιμοποιεί ένας ειδικός θα ποικίλλει ανάλογα με τη θέση του σώματος που θεραπεύεται και τον τύπο της τρίχας που αναπτύσσεται εκεί. Μια τεράστια επιφάνεια μπορεί να είναι αποτελεσματικά χωρίς τρίχες με το λέιζερ Yag. Υπάρχουν άλλα πρόσθετα λέιζερ που είναι εξαιρετικά για ευαίσθητα μέρη στο πρόσωπο ή άλλες μικρές, περιορισμένες τοποθεσίες. Ακόμα κι αν μια συνεδρία μπορεί να μην αποφέρει σημαντικά οφέλη, οι περισσότεροι πελάτες βλέπουν μια αλλαγή στην ποσότητα των μαλλιών και στο χρόνο που χρειάζεται για να επανέλθουν τα μαλλιά μετά από πολλές συνεδρίες.