Γιατί η επιχείρησή σας πρέπει να αναβαθμιστεί σε ανταποκρινόμενο σχεδιασμό ιστοσελίδων νωρίτερα παρά αργότερα

Γιατί πρέπει η επιχείρησή μου να έχει ένα responsive web design;

Ο ανταποκρινόμενος σχεδιασμός ιστοσελίδων είναι το βασικό αποτέλεσμα για επιχειρήσεις που θέλουν μια πιο φιλική διεπαφή και προηγμένη διατήρηση πελατών. Ωστόσο, μπορεί να αρχίσατε στο παρελθόν να βλέπετε χαμηλότερα νούμερα καλούντων και ένα απογοητευτικό ποσοστό μετατροπών, εάν η εταιρεία σας έχει φτάσει τόσο μακριά χωρίς να εκμεταλλευτεί από όλα τα οφέλη που έχει να προσφέρει.

Ως υπεύθυνος ιδιοκτήτης επιχείρησης, προφανώς θα χρειαστεί να πείσετε πριν πληρώσετε για να αναβαθμίσετε την παρουσία σας στον ιστό σε μια που να περιλαμβάνει αποκριτικό κατασκευή ιστοσελίδων. ακόμα, με τη σύναψη θα δείτε σύντομα μια απόδοση της επένδυσης που θα την κάνει να αξίζει τον κόπο. Με λίγα λόγια, ο σχεδιασμός με απόκριση είναι απλώς καλύτερος από αυτό που έχει προηγηθεί και για να συμβαδίσετε με τον ανταγωνισμό, θα το χρειαστείτε και εσείς.

Ο ανταποκρινόμενος σχεδιασμός ιστοσελίδων είναι ζωτικής σημασίας για την ωριμότητα των επιχειρήσεων επειδή επιτρέπει στους φαρμακοποιούς σας να επιτύχουν τις αξιώσεις τους γρήγορα και εύκολα. Τα σημαντικά βασικά στοιχεία του ιστότοπού σας μπορούν να τραβηχτούν σε ένα έξυπνο τηλέφωνο και να εμφανιστούν ως μια εντελώς λειτουργική ερμηνεία του πρωτοτύπου, με όλα τα χιλιόμετρα που θα προσφέρατε στους επισκέπτες σε φορητό υπολογιστή ή επιτραπέζιο υπολογιστή. Ωστόσο, απλώς θα κάνουν κλικ και ολοκληρώστε τη δράση ή την αγορά σε ένα αντίπαλο σημείο.

Οι δυσαρεστημένοι επισκέπτες δεν είναι καλοί για δουλειές και ούτε έρχονται αντιμέτωποι με μια μεγάλη μηχανή κυνηγιού. Η Google έχει πρόσφατα επαληθεύσει αυτό που πολλοί παρεμβαίνοντες υποψιάζονταν για κάποιο χρονικό διάστημα – τα σημεία που δεν είναι βελτιστοποιημένα για πολλά ναρκωτικά θα υποχωρήσουν στις κατατάξεις κυνηγιού τους. Η Google βασίζει την κατάταξή της στο πόσο χρήσιμος είναι ένας δρομέας για το ερώτημα που έχει εισαγάγει ένας stoner, συν τα χιλιόμετρα του σημείου- για παράδειγμα, μπορεί ένας stoner να ολοκληρώσει τη δράση που θα ήθελε;

Ο δρομέας σας μπορεί να είναι πλήρως εφαρμόσιμος στο κυνήγι του, αλλά εάν οι καλούντες δεν μπορούν να διαπερνούν το περιεχόμενο με ευχέρεια σε μια σειρά από προκαταλήψεις, η άποψη σας μπορεί να παραδεχτεί μια κατώτερη από θετική κριτική και να τοποθετηθεί χαμηλότερα στα αποτελέσματα κυνηγιού. Ωστόσο, καθώς οι άνθρωποι επιλέγουν φυσικά συνδέσμους από ο πρώτος δρομέας, Εάν η εταιρεία σας μειωθεί σε εναλλακτικό ή τρίτο δρομέα, θα χάσετε ένα σημαντικό όγκο εργασιών.

Η Google έχει επίσης επικεντρώσει εκ νέου ότι οι εταιρείες που διαθέτουν έναν μόνο αποκριτικό ιστότοπο – αντί για μια τυπική και μια ερμηνεία για κινητά – είναι πολύ πιο εύκολο να ανακαλύψουν τα bot τους, επειδή υπάρχει μόνο ένα URL.

Ωστόσο, μπορείτε να επωφεληθείτε από πολλά εργαλεία και χρήσιμες εφαρμογές, όπως το κουμπί κλικ για κλήση, αυτό επιτρέπει σε έναν web stoner να πραγματοποιεί φωνητική κλήση στην εταιρεία σας ακράτεια, εάν το σημείο σας ανταποκρίνεται και είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει επισκέπτες από κινητές συσκευές. Οι σιωπηροί επισκέπτες μπορούν επίσης να διαβάσουν κριτικές για την επιχείρησή σας ή να σας βρουν σε ένα πολυσύχναστο μέρος χρησιμοποιώντας τα Διαγράμματα Google, τα οποία και τα δύο ισχύουν έντονα για τις απαιτήσεις των ναρκωτικών για κινητά.

Το branding είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους δημιουργούμε μια σχέση εμπιστοσύνης με έναν πελάτη και τον αφήνουμε να επιστρέφει για περαιτέρω το ίδιο. Αυτό είναι υλικό για το responsive design για δύο λόγους, αρχικά, οι άνθρωποι δεν αισθάνονται σίγουροι σε ένα σημείο στο οποίο δεν μπορούν να πλοηγηθούν με ευχέρεια και δεύτερον, για να δημιουργήσετε μια αμετάβλητη επωνυμία θα χρειαστείτε ανταποκριτικό σχεδιασμό για να δημιουργήσετε μια αρμονική εμφάνιση στο web. ακόμα σας φτάνουν οι καλεσμένοι σας.