έχεις iPhone; Αγορά θήκης τηλεφώνου

Αγοράστε ένα κάλυμμα iPhone.

Εάν αγοράσατε πρόσφατα ένα νέο iPhone, θα πρέπει να αποκτήσετε ένα κάλυμμα το συντομότερο δυνατό. Η ιδανική στιγμή για να αποκτήσετε ένα είναι γενικά όταν αγοράζετε το iPhone σας, αλλά προσέξτε για απάτες, καθώς πολλοί έμποροι λιανικής υπερχρεώνουν μαζικά τις ΘΗΚΕΣ ΚΙΝΗΤΩΝ iPHONE 13 PRO. Χωρίς θήκες, αντιμετωπίζετε τον μεγάλο κίνδυνο να σπάσετε το iPhone σας και ίσως να επιβαρυνθείτε με μεγάλο κόστος επισκευής. Οι υαλοπίνακες σε κάθε πλευρά του iPhone είναι εξαιρετικά επιρρεπείς σε γρατσουνιές και σπασίματα παρά την εξαιρετική κατασκευή και το στιβαρό σώμα του iPhone από αλουμίνιο. Για να σας δώσουμε μια ιδέα για το πόσο μπορεί να κοστίσουν οι επισκευές, μια οθόνη αντικατάστασης μπορεί να σας κοστίσει περισσότερα από 200 $.

Οι προστατευτικές θήκες δεν χρειάζεται να είναι πολύ ακριβές!

Σε σύγκριση με το κόστος αγοράς ενός νέου iPhone, ένα κάλυμμα iPhone είναι μια σχετικά μικρή δαπάνη. Οι άνθρωποι φαίνεται να ξεχνούν πόσο περίπλοκο και εύθραυστο είναι το εσωτερικό ενός iPhone, πόσο εύκολα μπορεί να σπάσει και πόσο εύθραυστα είναι τα γυάλινα καλύμματα, κάτι που ανακαλύπτω. Απλά λάθη, όπως το να αφήνετε το τηλέφωνό σας στην άκρη του τραπεζιού, μπορεί να οδηγήσουν σε ζημιά που θα σας κοστίσει περισσότερο από 200 $. Όχι ότι μια θήκη θα κρατά πάντα το τηλέφωνό σας ασφαλές, αλλά 9 στις 10 φορές το κάνει.

Η ιδέα ότι μια θήκη iPhone είναι ακριβή είναι αναληθής. μπορείτε να πάρετε μια θήκη για $1 σε ιστότοπους δημοπρασιών στο Διαδίκτυο. Μια βασική πλαστική θήκη ή ένα δερμάτινο μανίκι θα κάνει το κόλπο για την προστασία του iPhone σας. Εάν το ρίξετε, η θήκη που πρέπει να αγοράσετε θα πρέπει να είναι προστατευμένη και ικανή να απορροφά μέρος της κρούσης. Θα μπορούσα να σας συμβουλεύσω να επιλέξετε ένα κάλυμμα iPhone που είναι λίγο πιο στιβαρό και κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας, εάν είστε αδέξιοι και πέφτετε συχνά το τηλέφωνό σας.

Αγοράστε ένα προστατευτικό οθόνης.

Τα προστατευτικά οθόνης iPhone είναι επίσης μια εξαιρετική ιδέα γιατί θα προστατεύσουν την οθόνη του iPhone από γρατσουνιές. Η οθόνη του iPhone μπορεί να γρατσουνιστεί από κοινά αντικείμενα όπως πένες στην τσέπη ή τα κλειδιά σας. Εάν θέλετε να πουλήσετε το iPhone σας κατά την ενημέρωση, οι γρατσουνιές θα κάνουν αυτή τη διαδικασία πολύ πιο δύσκολη. Σας συμβουλεύω ανεπιφύλακτα να προμηθευτείτε μια προστατευτική θήκη, καθώς με την πάροδο του χρόνου θα πληρώσουν περισσότερο από τον εαυτό τους. Ένα ακόμη στατιστικό που θα δώσω με την ελπίδα να σας πείσω να αποκτήσετε κάλυμμα iPhone είναι ότι 1 στα 3 iPhone που αγοράσατε πρόσφατα θα σπάσει μέσα σε δύο χρόνια.